Principală » 2013 » Iunie » 20 » Start Me Up,locul unde toti castiga,
9:03 PM
Start Me Up,locul unde toti castiga,

       Traversam o perioada critica ,ce se manifesta in toate domeniile economico-sociale ale existentei umane.Criza economica mondiala a afectat mai puternic tarile sarace, situatie in care se afla si  Romania..

    Lipsa perspectivelor a facut ca multi concetateni de ai nostrii sa-si caute  locuri de munca in strainatate ,piata de munca interna fiind fara oferta,sau oferte nesimnificative.Timidele incercari a unor antrepenori tineri au fost "sortite" de multe ori esecului din cauze obiective dar si din necunoasterea aprofundata a legilor obiective ce guverneaza mediul de afaceri.Consider ca initiativava scolii Start Me Up in colaborare cu Blogal Initiative de organizare de cursuri, colocvii,  conferinte Akcces Me Up este un bun prilej si oportunitate de initiere a tinerilor in mediul antrepenoriatului,deprinderea de cunostinte viabile in domeniul busines.


    Desi am trecut de vastra   careia i se adreseaza invitatia spre cunoastere si aplicare a legilor economiei de piata ,consider ca  acumularea si punerea in practica a unor cunostinte este un lucru benefic pentru familie si societate.,educatia nu are vastra.

   Invit toti cititorii sa participe la evenimentul Caravana Start me up din urmatorul program:   

                            20 IUNIE-4 IULIE

       Caravana vară Start Me Up vine în orașul tău. Ca parte a eforturilor noastre de promovare a antreprenoriatului în întreaga România, vom organiza ateliere de lucru și panouri cu antreprenori de succes în opt orașe din țară.

BUCURESTI, 20 iunie @ TECHHUB BUCURESTI

TIMISOARA, 24 iunie @ HUB STARTUP

CLUJ 25 iunie @ CLUJ HUB

SIBIU, 26 iunie @ incinta Oldies Pub

BRASOV, 27 iunie @ HUB 1317

CONSTANTA, 02 iulie @ IBIS HOTEL

GALATI, 03 iulie @ bancherii Hubb

IASI, 04 iulie @ CAFE VINTAGE

Vizualizări: 654 | Adăugat de: ioan25 | Tag-uri: Caravana, colocviu economic, conferinta | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: