Principală » 2013 » Iunie » 6 » Shakespeare School -Succes Garantat
7:31 PM
Shakespeare School -Succes Garantat

     Societatea romaneasca se afla intr-o permanenta schimbare in toate planurile vietii social -economice.Cu toate neajunsurile creeate in ceea mai mare parte de factorul politic,de "poticnire" in mentalitatea " e bine si asa",modul de gandire si actiune ,in general al tinerei generatii s-a schimbat in profunzime.Aport deosebit l-a  "jucat" si situatia economico-sociala a famililor din Romania.Multi fiind nevoiti si fortati de aceste realitati sa plece la munca in strainatate.

    Situatia enuntata am trait-o pe propria piele,cand ajungi intr-o tara total straina de tine in ce priveste comportamentul social,mentalitatea, nu poti sa"indrugi" cateva cuvinte intr-o limba de circulatie internationala.Personal m-am confruntat cu acest lucru,cunosteam putina franceza,dar in  tara gazda ori nu le placea fraceza, sau pur si simplu nu stiau.Colegul meu care cunostea limba engleza la nivel  de conversatie, i-a fost mult mai usor sa-si gaseasca un loc de munca, ulterior chirie.Traind aceasta experienta neplacuta si cum"necazurile te invata" am reusit prin diferite metode empirice sa insusesc expresiile de baza ale limbii engleze.

    Cunoasterea limbii engleze in strainatate si nu numai  iti asigura un avantaj major in cautarea unui loc de munca si in general in existenta de zi cu zi.

   Am fost placut surprins cand am gasit site-ul  Shakespeare School care promoveaza metode de predare si invatare moderne a limbii engleze,folosiind mijloce tehnice moderne demne pentru secolul in care traim.

   Metoda Shakespeare

   Invatarea este eficienta atunci cand este facuta cu placere si nu e perceputa ca o corvoada. Este important ca ea sa se petreaca intr-un cadru placut, unde copiii si tinerii sunt tratati cu caldura, sunt incurajati si pretuiti, dar si provocati sa-si depaseasca mereu nivelul.


  Vrem ca fiecare copil sau tanar care ne calca pragul sa se simta la Shakespeare School ca intr-o mica familie. Sa creasca alaturi de noi, atat in materie de engleza, cat si din punct de vedere al caracterului. De aceea, Shakespeare School si-a creat o metoda de predare a limbii engleze inovativa, care reprezinta o aplicare originala a Teoriei Inteligentelor Multiple.

    Ce inseamna, concret metoda noastra? Profesorii identifica si adapteaza atmosfera din clasa si activitatile, astfel incat ele sa raspunda intereselor si aptitudinilor fiecarui cursant in parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a ii oferi fiecarui copil sau tanar calea cea mai rapida si usoara spre invatare.

 

    Tehnici moderne si interactive, adaptate fiecarui cursant


  Toate activitatile noastre sunt gandite astfel incat sa ii atraga pe cursanti si sa ii ajute sa asimileze cat mai mult, inca din timpul orelor de curs.

   Pentru copii, cea mai buna metoda de invatare este prin joc – jocuri de miscare, teatru de papusi si marionete, poezii si cantece. Dar la Shakespeare School nu ne jucam „doar de dragul jocului”, ci avem mereu in vedere si insusirea cat mai buna a limbii engleze. 
    Pe masura ce cursantii nostri cresc, metoda de predare pe care o folosim se adapteaza si ea.
    Lasam in urma jocul si punem tot mai mult accent pe invatarea constienta. Jocurile devin competitii, ne insusim reguli de gramatica si elemente de vocabular tot mai avansate, ne pregatim impreuna pentru examenele de obtinere a certificatelor internationale de limba engleza. Dar nu pierdem nicio clipa din vedere faptul ca invatarea trebuie sa ramana o placere, indiferent de varsta cursantilor nostri.

 

         Metoda de predare cu rezultate vizibile si masurabile

   Toate activitatile noastre au mereu si o miza finala, care ii motiveaza pe cursanti.

     Pentru copii, ea inseamna evaluarile periodice, pregatirea serbarilor, micile competitii din cadrul cursului si examenele internationale Trinity.

    Iar pentru tineri si adolescenti miza este sustinerea cu succes a examenelor de certificare Cambridge, IELTS sau TOEFL.
Rezultatele metodei noastre de predare se masoara atat in progresul pe care cursantii il fac la limba engleza, dar si prin performanta la examene.
     La Shakespeare School, continuam si educatia pe care copiii o primesc acasa, de la parinti. Cursantii nostri isi imbunatatesc modul de exprimare, abilitatile de lucru in echipa, increderea in sine, sociabilitatea si creativitatea.
      Desigur, prima mea grija a fost sa-l determin pe fiul meu sa studieze oferta siteu-lui si sa acceada la un curs de invatare a limbii engleze.
         Recomand cu placere si incredere vizitarea site http://shakespeare-school.ro/ si urmarea acestor cursuri, care marcheaza un mare pas in viata..
Vizualizări: 459 | Adăugat de: ioan25 | Tag-uri: shakespeare-school, limba engleza, Cursuri | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: