Principală » 2013 » Aprilie » 21 » Placere si incantare la Targul de Pasti Sibiu
1:23 PM
Placere si incantare la Targul de Pasti Sibiu
 

       Sibiul este unul dintre cele mai importante orase din Transilvania, avand un remarcabil potential economic, cultural. Asezarea geografica, structura diversificata a populatiei, stilul arhitectonic fac din Sibiu un oras turistic dar si multicultural. Am fost incantat sa particip la campania lansata de "Blogal Initiative Sibiu"de promovare a Targului de Pasti din 26 aprilie - 7 mai 2013.

     Aceasta manifestare ce se desfasoara intr-un cadru medieval, purtator de istorie si traditie seculara ne da prilejul de-a "gusta" si la propiu din obiceiurile, produsele  folosite de populatia acestor locuri, romani, sasi, maghiari, tigani. Fiecare dintre aceste nationalitati au pastrat stilul propriu in confectionarea unor produse de artizanat, produse alimentare traditionale (de care Sibiul nu duce lipsa) dar si-o combinatie in traditii si stiluri din care a rezultat lucruri cu adevarat minunate, si produse traditionale alimentare care iti "pateaza " papila gustativa multa vreme.

       In intimpinarea turistilor vine, Hotel Ibis Sibiu amplasat in centru vechi, care ofera toate facilitatile moderne de cazare si recreere, placere si incantare , http://www.ibishotels.ro/hotel-ibis-sibiu. Nu ne ramane decat sa va intampinam cu drag la Targul de Pasti unde ve-ti petrece clipe de neuitat intr -un cadru de neasemuita frumusete rusticitate. Puteti face rezervari folosind codul \"blog borsioan25brava\"

http://targuldepasti.ro/ro/Targul_de_Pasti_din_Sibiu/Bun_venit.html.   
Vizualizări: 481 | Adăugat de: ioan25 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: