Principală » 2013 » Iulie » 20 » LG POCKET PHOTO-Inovatie in "Amintiri"
6:03 PM
LG POCKET PHOTO-Inovatie in "Amintiri"

 Vine o vreme cand ne facem un bilant al existentei noastre relative pe acest pamant.In general omul "inmagazineaza" in memorie un numar redus de amintiri.De cele mai multe ori fiind cele negative omniprezente in memoria colectiva sau personala.Si ce mod mai frumos de a ne reaminti clipele frumoase ale vietii  este,  decat fotografia.Daca in tineretea mea in urma cu aproximativ trei decenii era de domeniul science fiction , printarea unei fotografii de pe un telefon mobil, progresul tehologic de astazi,ne dovedeste ca stiinta nu si-a spus inca multe secrete. In domeniul fotografiei progresul este extraordinar.Daca in perioada la care am facut referire anterior, o fotografie era de multe ori un lucru destul de anevoios de realizat din cauza lipsei mijloacelor tehnice,acum cu noile inovatii in domeniul imprimarii fotografiei http://www.lg.com/ro;
   LG POCKET PHOTO, imprimanta mobilă care printează wireless fotografiile direct de pe smartphone
   Prin funcţii inteligente şi optiunile de partajare avansate, LG Pocket Photo oferă oexperienţă creativă de printare a fotografiilor.

   LG Electronics (LG) anunţă lansarea pe piaţa din România a imprimantei mobile smart Pocket Photo, model PD221, care oferă consumatorilor o experienţă creativă de printare a fotografiilor, instant, prin wireless, direct de pe smartphone. 
LG Pocket Photo dispune de servicii avansate de printare a fotografiilor şi oferă soluţii excelente de conectare wireless, fiind un partener ideal pentru smartphone-urile Android.
"Fotografiile printate au un anumit stil şi farmec pe care fotografiile digitale nu îl pot surprinde ,” a afirmat Bumseop Lee, preşedinte al LG Electronics România. "Indiferent dacă vor să păstreze o fotografie în portofel sau să o adauge într-un album sau intr-un jurnal personal, LG le permite consumatorilor să se bucure oricând de imaginile făcute cu smartphone-ul lor.”
   Cu o greutate de doar 215 grame şi dimensiuni de 72 x 120 x 24mm, LG Pocket Photo este unul dintre cele mai mici şi mai uşoare dispozitive pentru printat fotografii de pe piaţă. Acesta poate fi ţinut într-o singură mână şi încape cu uşurinţă în buzunarul unei jachete când nu este utilizat. Atât portabile, cât şi practice, pozele printate cu LG Pocket Photo au dimensiuni de 5,1 x 7,6 cm (2 x 3 inci), ideale pentru partajare sau afişare. După descărcarea şi instalarea unei aplicaţii gratuite, utilizatorii îşi pot conecta smartphone-urile la imprimanta LG Pocket Photo şi pot începe imediat să printeze.
   Multitudinea de unelte de editare incluse în cadrul aplicaţiei LG Pocket Photo permite inserarea cu uşurinţă a codurilor QR şi realizarea unor modificări simple, printre care decuparea pozelor şi colorarea acestora. Inserarea codurilor QR în fotografiile printate reprezintă o metodă creativă de a realiza o legătură între o imagine fizică şi o comunitate online.
  Codurile QR pot fi citite cu ajutorul oricărei aplicaţii de scanare a codurilor de bare, conectând astfel utilizatorii cu reţelele sociale şi alte tipuri de conţinut online. 
LG Pocket Photo poate fi utilizat pentru printarea invitaţiilor personalizate la zilele de naştere biletelor de mulţumire sau chiar a cărţilor de vizită care să conţină un cod QR personalizat.
  Printarea imaginilor cu coduri QR le permite antreprenorilor să creeze o conexiune între informaţiile online despre afacerea lor şi clienţi. 
 Fotografiile personalizate mai pot fi integrate şi în vânători de comori sau alte jocuri interactive asemănătoare. LG Pocket Photo oferă opţiuni nelimitate pentru activităţi sociale şi recreative, LG Pocket Photo dispune de tehnologii
Bluetooth şi Near Field Communication (NFC), dar şi de tehnologie de printare fără cerneală de la ZINK®.
  Această tehnologie elimină nevoia achiziţionării cartuşelor de cerneală, întrucât utilizează căldură pentru a activa efectele chimice de schimbare a culorii din cadrul hârtiei de tip
ZINK 2.0.
 Comparativ cu procesul convenţional de printare, sistemul de printare fără cernealăajută la o mai bună conservare a imaginilor şi produce mai puţină întindere a culorii.
   LG Pocket Photo este disponibil în România la preţul de 700 lei, TVA inclus.
   In concluzie nu ezitati,sa vizitati http://www.lg.com/ro sa va documentati asupra acestei "minuni" ale tehnologiei in domeniul imprimarii fotografiei si amintirilor dragi noua.


Vizualizări: 840 | Adăugat de: ioan25 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: