Principală » 2013 » Iunie » 10 » Consultant in Electromie pentru bunastarea familiei,
10:47 PM
Consultant in Electromie pentru bunastarea familiei,

       Viaţa românilor din ultimele două decenii s-a deteriorat  şi continuă acest trend în contradicţie cu aspiraţiile îmbrăţişate de noi, la intrarea în marea familie europeană. Resursele financiare  limitate ale majorităţii familiilor din România, a făcut ca mulţi oameni să renunţe la  aparatele electrocasnice , dintr-un motiv  lesne de înţeles, costul ridicat al facturilor la electricitate şi gaze naturale.

      M-am bucurat  şi am parcurs formularul  concurs TET de la Artic care pe lângă divertisment oferă şi sfaturi utile cu privire la avantajele financiare ce n-i le oferă folosirea aparatelor electrocasnice de la ARTIC. Am vizitat Consultant în Electronomie o pagină incitantă de divertisment educativ  cu sfaturi practice formulate într-o maniera veselă. Pagina ne face să înţelegem avantajele reale ce rezultă din folosirea produselor electrocasnice noi de la Artic . 


      Economiile reale ce decurg prin folosirea judicioasă şi aplicarea sfaturilor, în facturile de la utilităţi. Folosirea gamei de electrocansice de la ARTIC ne  ajută să economisim timp, să acordam mai multă atenţie familiei, îngrijirii fizice, dezvoltării intelectuale ale noastre şi ale familiei. Eu, personal am avut produse electrocasnice Artic de multă vreme, recent le-am şi schimbat şi nu m-am înşelat. Ce este scris în documentaţie, despre economie şi fiabilitate se confirmă, ca să vă convingeţi nu va rămâne decât să vizitaţi consultant în electronomie, să vă documentaţi şi să cumparaţi.  Satisfacţia depăşeşte aşteptările dumneavoastră.

         Cu acest articol m-am alăturat campaniei "Consultant în Electronomie". 

      Poţi câştiga săptămânal, în luna iunie  electrocasnice din gama TET. 

      Vino şi tu pe http://www.consultantinelectronomie.ro/

Vizualizări: 512 | Adăugat de: ioan25 | Tag-uri: energie electrica, produse electocasnice, avantaje | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 2
2  
Multumesc Stefan Alexandrescu,realitatea dura o traisc majoritatea romanilor,din pacate multi dintre ei renunta la aparatele electrice, mai deunazi considerate "obligatorii" pentru o familie televizor,plita electrica,etc.Inca o data multumesc..

1  
Desigur, sunt unele aparate electrocasnice la care este OK sa renunti (sa luam de exemplu cuptorul cu microunde, care este foarte nociv prin alterarea chimica a alimentelor), dar altele la care pur si simplu nu poti renunta - frigider, aragaz. Si atunci se pune problema: nu ai bani, nu-ti permiti sa iei ceva ieftin, trebuie sa te gandesti pe termen lung si sa iei ceva care o sa te ajute sa economisesti. Articolul tau surprinde o realitate dura, felicitari pentru ideea cu care ai inceput si mult succes, Ioan!

Prenume *:
Email *:
Cod *: