Principală » 2013 » Septembrie » 25 » Concert VUNK,31013 #asasishow
7:55 PM
Concert VUNK,31013 #asasishow
      Spatiul muzical  de toate genurile din Romania ultimilor ani a suferit o puternica "poluare" totul avand ca unic scop castigarea unor foloase financiare repide in detrimentul culturii si scopului artistic.
  Sunt si formatii care practica muzica de calitate nealterata de influiente de orice fel .Aici se distinge formatia VUNK
 http://vunk.urban.ro/ vine cu un concert de toamna de zile mari fiind cel mai mare concert al trupei din anul 2013,care vine si cu o premiera pentru fanii romania,achzitionarea biletelor electronic careurmeaza  a fi printat la casa.
     Concertul VUNK se  numeste 31013 #asasishow, cu trimitere la cel mai recent single al trupei, si va avea loc la Sala Polivalenta pe 3 octombrie.Se preconizeaza o productie mult mai mare si mai spectaculoasa decit precedentele doua concerte (Polivalenta 2012, Otopeni 2011) si le ofera fanilor posibilitatea de a cumpara bilete cu pret promotional.Show-ul a carui durata este programata sa depaseasca doua ore va avea ca tema formula fericirii, iar spectatorii vor fi invitati sa faca experimente intr-un laborator urias care nu va include doar hiturile VUNK, ci si integrari tehnologice de ultima ora.
    Vunk lanseaza un proiect unic pentru piata online din Romania, care sa permita acces direct la viata trupei, intr-un moment de maxima solicitare: un jurnal live al pregatirilor pentru cel mai mare concert al trupei din acest an, 31013 #asasishow.Creat sub forma unui blog cu update-uri zilnice, cu fotografii si filmari exclusive pentru Urban.ro, jurnalul va va face cunostinta cu echipa "administrativa” Vunk, dar vi-i va si prezenta pe baietii din trupa asa cum sunt dincolo de scena, implicati in partea de productie, de strategie sau de promovare. Este pentru prima data cind o trupa din Romania da acces publicului la viata sa, ca intr-un reality show. 

  Am ales video clipul de mai sus intrucat ilustreaza trairi  profunde suflestesti,transpuse intr-o varianta originala VUNK.              
                                                          Va asteptam la concert !
Vizualizări: 781 | Adăugat de: ioan25 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: