Principală » 2012 » Noiembrie » 4 » CASA PRINTULUI CHARLES
1:55 PM
CASA PRINTULUI CHARLES

                         Casa din Valea Zalanului, judetul Covasna, a Printului Charles, alaturi de peisajul transilvanean, i-a impresionat pe jurnalistii britanici.


                        Jurnalistii de la The Telegraph au vizitat casa din Covasna a mostenitorului Coroanei britanice, Printul Charles, realizand si un film in care prezinta imagini din interiorul acesteia.


"Este foarte simpla, minimalista, poate ceva mai mare decat celelalte, pentru ca se afla pe un deal, de unde se poate vedea intregul sat", povesteste reporterul publicatiei britanice.

"Printul Charles vine aici o data pe an, unde sta o saptamana. Fiecare anotimp este fantastic", adauga jurnalistul. El a remarcat si legatura speciala formata intre oamenii locului si natura.

Printul Charles: Sunt un impatimit admirator al patrimoniului cultural din Romania


      "Zona reprezinta un vis care a devenit realitate: un exemplu viu ca este posibila o relatie mai armonioasa intre om si natura. Este o comunitate care, in loc sa-si distruga traditiile pentru a deveni moderna, le-a pastrat si le-a adaptat", noteaza The Telegraph.

       Publicatia aminteste ca Printul Charles a venit in Transilvania, pentru prima data, in 1998, unde "a fost total coplesit de frumusetea sa unica si de mostenirea culturala extraordinar de bogata".

                      San Francisco Chronicle: Transilvania a cucerit inima printului Charles


        Proprietatea lui Charles din Valea Zalanului este compusa din trei corpuri de cladire si 15 hectare de gradina, pasune si padure. Renovarea s-a facut numai cu materiale traditionale, fiind interzisa utilizarea cimentului. Potrivit Vanity Fair, casa poate fi inchiriata cu 4.500 de dolari pe saptamana.

Ataşamente: Imagine 1
Vizualizări: 285 | Adăugat de: ioan25 | Tag-uri: web | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: