Principală » 2013 » Aprilie » 13 » Carouri si Perle-preludiul unei aventuri cu final fericit
9:13 PM
Carouri si Perle-preludiul unei aventuri cu final fericit

Omul care este bogat sufleteşte îşi dăruieşte uşor comorile şi este gata să le dăruiască tuturor, fără excepţie. Cel care este gata să primească aceste daruri le va avea din abundenţă.

  Alegerea unui cadou este cel mai dificil lucru, și dacă persoana pentru care trebuie să facem cadoul este partenera, lucrurile se complică.Chiar daca avem peste 20 de ani de convetiuire  frumoasa si pasnica impreuna,si-i cunosc "mofturile", nu se stie reactia care o va avea la primirea cadoului.Eu merg pe ,principiul,"bucuria celui care ofera cadoul sa fie si bucuria celui care primeste".Am cautat pe internet sa ma dumeresc oarecum  asupra unui produs care sa satisfacacerintele minime,mentionate anterior.
  Am gasit site-ul http://cadourisiperle.ro/acasa,unde dintr-o gama variata si rafinata de produse,m-am orientat catre Inelul Plated Black,vezi aici http://cadourisiperle.ro/produse/inele-cu-perle/inel-Inelul este placat cu aur alb de 18 karate si are o perla naturala neagra de 6 mm. Marimea inelului este 6,5 - adica 17 mm in diametru.Satisface intr-un mod mai mult decat multumitor cerintele de calitate pret,rafinament, eleganta, pentru cele mai "instabile" gusturi.Recomand cu placere vizitarea cestui site,nu ve-ti fi dezamagiti si de ce nu poate fi preludiul unei "figuri" cu final fericit.
Vizualizări: 218 | Adăugat de: ioan25 | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: