Principală » 2013 » Mai » 14 » Caiete cu aplicatie AR Skad,analogie intre clasic si modern,
12:18 PM
Caiete cu aplicatie AR Skad,analogie intre clasic si modern,

     Scrierea reprezintă o metodă de conservare şi înregistrare a cuvintelor, vorbirii  şi înregistrarea lor pe un suport, folosind însemne şi simboluri. Inregistrarea informaţiilor şi transmiterea lor din generaţie în generaţie este un proces complex care a cunoscut o dezvoltare de amploare cu un rol esenţial şi primordial în evoluţia societăţii omeneşti.

   De la înscripţiile de pe pereţii pesterilor, tabliţe de papirus, caietele din ziua de astăzi au cunoscut o evoluţie lungă şi complexă, dar scopul a  fost acelaşi, conservarea, păstrarea şi transmiterea informaţiilor, elemente de primă necesitate într-o societate modernă.

  De multe generaţii , în funcţie de condiţia socială, oamenii au încercat să inspire copiilor dragostea de scris, citit , caietele fiind printre primele lucruri oferite odraslelor. De aceea iniţiativa Blogal Iniţiative de promovare a produselor http://www.rechizitelemele.net/caiete-si-hartie/caiete-scolare/caiete-cu-aplicatie-ar-skag--48scris,caiete67--product.html mi se pare mai mult decât lăudabilă. Într-o societate care promovează cu "sârguinţă" produsele electronice, caietele joacă încă un rol important.Tocmai acest lucru face site-ul menţionat anterior. Caietele cu aplicaţie AR Skad fac o analogie reuşită între clasic şi modern. De aceea îmi doresc caietul cu aplicaţie AR Skad pentru fiul meu  şi de ce să nu recunosc este o noutate fericită în viaţa fiecărui deţinător.

Vizualizări: 539 | Adăugat de: ioan25 | Tag-uri: scris, caiet, clasic, Modern | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 1
1  
Verba volant,scriptum manent (vorba zboara, scrisul ramane) cool

Prenume *:
Email *:
Cod *: