Principală » 2013 » Aprilie » 11 » Cadouri Emma,cadouri cu suflet
7:08 PM
Cadouri Emma,cadouri cu suflet

  Suntem in perioada premergatoare ,sarbatorilor de pasti,de aceea o sa incep cu un aforism :

 Religia m-a convins: cu cât dăruiesc mai mult, cu atât voi fi mai bogat. Mă întreb totuşi: oare nu-i sărăcesc astfel pe cei care-mi acceptă darurile?

aforism de  din Noroi aurife

   Alegerea unui cadou,este un lucru dificil,si daca persoana caruia i se adreseaza cadoul este partenera de viata,lucrurile se complica.

  Ce cadou sa-i cumpar ?...Raspunsul la aceasta problema este oarecum da gasit rasfoind site -ul http://cadouriemma.ro/ unde dintr-o gama variata si diversificata de cadouri ,indreptate spre toate evenimentele majore sau ocazionale din viata noastra.

   Ma-m oprit la http://www.cadouriemma.ro/femei/femei-diverse statueta sfesnic ,care prin design ,frumusete transmite un mesaj de optimism,fericire,durabilitate.Dar nu putem trece cu vederea si valoarea practica a cadoului.Gestul de a oferi cadouri este un mod simplu, omenesc de manifestare personala a sentimentelor de dragoste, respect fata de o anumita persoana.De aceea alegerea cadoului potrivit in raport cu persoana, locul, modul de oferire,obiectul ales,poate avea reactii adverse nebanuite uneori placute sau mai putin.Este bine ca-n perioada anterioara oferirii cadoului sa intram neaparat pe http://www.cadouriemma.ro/femei pentru  alegerea unui cadou cu suflet pentru suflet,care uneori  schimba si perceptia celor din jur asupra noastra.In final nu pot sa spun decat ca sunt placut incantat ca am descoperit ,citit,"dumerit"asupra frumusetii unei fapte a darui si- a primi cadouri.

Vizualizări: 672 | Adăugat de: ioan25 | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: