Principală » 2013 » Septembrie » 11 » BUZZStore,pentru sanatatea noastra
11:01 AM
BUZZStore,pentru sanatatea noastra

 


        BUZZStore ,https://www.facebook.com/BUZZStoreRomania ,este o comunitate de lideri de opinie a caror pararea conteaza pentru cei cu care intra in contact in mod direct prieteni,familie,cunostinte sau prin intermediul retelelor de socializare,faceebok,twiter,blogger si altele.

    Avand calitate de Buzzer noi primim  gratuit cele mai noi produse pentru testare la noi acasa le testam si ne exprimam parerea sincera despre ele ,fie pozitiva sau negativa. 

   In cursul campaniilor desfasurate sau in curs de desfasurare BUZZStore a promovat respectul reciproc fata de Buzze-ri impunand reguli si sfaturi care au ca unic scop succesul campaniei in derulare.

     Din programul de functionare al BUZZStore se desprind cateva elemente de baza ,cum ar fi comunicarea,sa fii lider de opinie in grupul tau"opinia ta conteaza"sa  argumentezi cu "probe" descrierea unui produs,folosiindu-te de experienta personala provocand discutii pe marginea produsului testat.

   Provocarea mea catre prietenii de pe retelele de socializare si numai ,este sa acceada la campaniile organizate si derulate de BUZZStore ,http://www.buzzstore.ro/campanii ,care iti pun la dispozitie gratuit cele mai noi produse pentru testare.

   Procesul testarii este un bun prilej de relaxare,deprindere de obiceiuri de viata sanatoase,armonizate cu aparitia celor mai noi produse si servicii,toate spre binele si sanatatea noastra fizica si spirituala.

 CAMPANIA face parte din conceptul "BlogalInitiative.ro ajuta start-upurile romanesti"


Vizualizări: 493 | Adăugat de: ioan25 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: