Principală » 2013 » Iulie » 14 » BUZZStore,concept inovator in Romania
2:21 PM
BUZZStore,concept inovator in Romania
BuzStore
     SI

                                                       Blog Awards
                                                                      campanie marca BlogAwards,

  Spatiul virtual este "inundat" de propuneri de marketing, scheme de imbogatire rapide, care in cele mai multe cazuri se dovedesc neverosimile.Nu este si cazul  agentiei BUZZStore care introduce in Romania conceptul de marketing participativ.
                 Ce este BUZZStore?
"Consumatorii iau cuvântul cu BUZZStore printr-un nou instrument de promovare: marketingul participativ
Recomandarea unui prieten este noua tendință de promovare a produselor propusă de BUZZStore, agenție de marketing participativ. La propunerea companiilor, consumatorii pot testa, gratuit, noi produse și servicii. Dacă acestea le sunt pe plac, le pot recomanda prietenilor prin intermediul site-urilor de socializare, bloguri sau în conversații directe, devenind veritabili ambasadori ai mărcilor.
   BUZZStore http://www.buzzstore.ro/ este o campanie ce se adreseaza atat companiilor cat si consumatorilor prin implementarea unui nou concept marketingul participativ.
  "fii lider de opinie in grupul tau”, "parerea ta conteaza pentru dezvoltatorii de produse si servicii”, "primesti gratuit, acasa, spre testare, cele mai noi produse si servicii”.
    Nu ezita, incearca, foloseste si recomanda cele mai noi produse de pe piata folosiind cel mai inovator concept de pe piata de marketing din Romania.       http://buzzers.ro/invite/fe0884f533b8cc5cde51a1a6dce0de6d
  https://www.facebook.com/ioan.bors.1
  https://twitter.com/borsioan25
  


Vizualizări: 389 | Adăugat de: ioan25 | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: