Principală » 2013 » Octombrie » 8 » Buzz Camp preambul spre succes
6:58 PM
Buzz Camp preambul spre succes
      Societatea moderna cu toate binefacerile ce le ofera in domeniile tehnice si inovatiei si in general in toate sectoarele vietii social-economice, acreeat si neajunsuri majore in accederea pe piata fortei de munca.
      Inovatia si implementarea noilor tehnologii de un randament ridicat a facut ca angajatorii sa aiba nevoie in general de forta de munca bine pregatita profesional si cu un comportament acceptabil la locul de munca si in societate.Aceste elemente fac tot mai greu drumul in gasirea unui loc de munca in special pentru tineri.
    In acest sens BUZZ CAMP http://buzzcamp.ro/event/ aflat la ceea de a 10 editie isi propune impartasirea de experiente ,indrumarea spre atingerea de obiective personale in functie de profilul subiectiv al fiecaruia, aptitudinilor si dorintelor participantilor.Manifestarea isi propune determinarea tinerilor spre autocunoastere,modalitati de comportament,comunicare in relatia cu viitorul partener.
     Buzz Camp isi propuna initierea si pregatirea viitorului candidat  la gasirea si angajarea pe un job sa  se faca intr-un mod cat ma firesc ,candidatul sa nu fie luat pe nepregatite.
  Evenimentul la-m putea numi si preludiul unui drum "presarat" de succes.
Vizualizări: 826 | Adăugat de: ioan25 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: