Principală » 2013 » Iunie » 25 » Brains ,not Looks,firescul lucrurilor normale,
11:48 PM
Brains ,not Looks,firescul lucrurilor normale,

   În fiecare dimineaţa, dacă n-ai chef să te dai jos din pat, adu-ţi aminte ca nu eşti  încă printre cei bogaţi, care-şi permit să doarmă cât vor, şi-o să vezi ce chef de muncă te apucă imediat.-Bill Gates-

       Percepţia oamenilor despre muncă este într-un fel metaforic "oglinda sufletului său" dacă are un caracter şi-o moralitate,  aproape de normalitate preferă să muncescă mult şi bine, acordând mai multă atenţie performanţei profesionale. Dacă este un tip hain, lipsit de scrupule, fără moralitate, "calcă în picioare" orice  principii de conveţuire socială, pentru a-şi atinge scopurile meschine.

      Provocarea lansată de Luca în colaborare cu Blogal Iniţiative este destul de ambigua şi "ceţoasă". Încerc să ghicesc locul de muncă obţinut de Luca bazându-mă pe puţinele elemente care le am. Cred că Luca este un tip educat, introvertit,  şi el la rândul lui, destul de ambiguu în ceea ce priveşte conceptul de "muncă" dar cu un optimism "deşănţat" care-i face bine la noul loc de muncă.

    Care este după "persoana fizică" cum ar spune Vanghelie,  un loc de muncă în design, comunicare s-au un domeniu relativ înrudit cu acestea. Lansarea  conceptului Brains, not Looks este o inovaţie, cel puţin în ceea ce mă priveşte. Iar oferirea unui job plătit "regeşte" comparativ cu lefurile de  la noi,este un gest de generozitate. Cât despre criteriile de selecţie a candidatului "suprem" rămâne la latitudinea făptuitorului Luca. Se desprind câteva idei esenţiale cred eu, avute  în vedere de iniţiatorul provocării .

       Ce faci, să faci cu drag, determinare, obiectivism, dar rămânând în firescul lucrurilor normale.

Vizualizări: 799 | Adăugat de: ioan25 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 1
1  
Multumesc pentru citat, Ioan, am sa-l tin minte si am sa-l dau mai departe!
Mult succes!

Prenume *:
Email *:
Cod *: