Principală » 2013 » Iunie » 11 » Arad-Tractari-Auto.ro,garantia lucrului bine facut,
10:54 AM
Arad-Tractari-Auto.ro,garantia lucrului bine facut,

     Viata romanilor din ultimele decenii au suferit schimbari majore  in general in ceea ce priveste  modul de trai dar si-o schimbarea a mentalitatii in raport cu perceperea realitatii din jurul nostru.Vorbeam de mentaliattea romanului fiidca s-a incetatenit idee ca romanul  este adeptul  idei"merge si asa" facand abstractie de nevoile,cerintele,dorintele persoanelor cu care intra in relatii de conlucrare sau prestari de diferite activitati. 

    Infirmand acest "blazon nefericit" sau eticheta pusa pe o parte importanta a populatiei autohtone firma TRANSPORT AUTO ANGLIA -ROMANIA  care ofera servicii complecte de transport Anglia-Romania  atat pe raza judetului Arad cat si -n intreaga tara.Firma este o formata dintr-o echipa de specialisti in transporturi profesionisti care se ocupa de expedierea autoturismului  din Anglia in Romania in cele mai bune conditii ,siguranta, si  cele mai avantajoase preturi.

     Firma efectueaza transporturi de autoturisme avariate ,utilaje,autoutilitare,motociclete, atv.scutere.

     Transporttul autoturismelor se face pe platforme auto specializate.

     Deasemenea firma asigura consultatnta, stabileste de comun acord cu clientul ceea mai buna varianta a traseului de urmat,raspunde si rezolva toate problemele ivite pe timpul efectuarii transportului. 

.    Firma asigura siguranta deplina a bunurilor  noastre in si in timpul trasportului pana la destinatie.

     Pentru relatii suplimentare puteti suna la  0754 569 594.


Vizualizări: 310 | Adăugat de: ioan25 | Tag-uri: firma, tractari auto, ROMANIA, arad | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 1
1  
Hello. I just realise that I found perecft images for my dissertation. Would you mind if I use this images for my Phd dissertation? I will mentioned on the dissertation who took this images. Also, the date on the images 04/10/2010, is that Ron's writing or yours? If you could help me on this, it will be great! Thank you very much,Sua

Prenume *:
Email *:
Cod *: