Principală » 2013 » Octombrie » 5 » Alchimia Toamnei -spectacol de muzica si poezie
1:22 PM
Alchimia Toamnei -spectacol de muzica si poezie

   

   Metamorfozarea muzicii si poeziei intr-un spectacol de circa 90 de minute in care Marius Mandache va cânta piesele pe versuri de Sorin Poclitaru, iar acesta își va lansa cea mai recentă carte, intitulată Amalgam, urmând să insereze calupuri de poezii între piesele primului. Nu este exclusă nici prezența unor invitați speciali.

   Despre Marius Matache stim ca activează în lumea folkului din 2004, iar în 2013 și-a lansat primul album, intitulat HOINAR prin Piața Matache, promovat printr-un turneu ce a cuprins, până acum, 17 orașe din țară. Prezent și pe albume colective (Folk din pana mea!, Ziua de Mâine 2008) sau ale altor artiști (Țapinarii). Numeroase recitaluri susținute în cadrul festivalurilor de folk din țară (Alba Iulia, Suceava, Mediaș, Folk You 2012 etc.). Este și un cunoscut blogger pe site-ulpersonal www.mariusmatache.ro, dar și fondator al portalului de muzică folk www.ForeverFolk.com și al site-ului de jazz www.jazzculture.ro. 

  Sorin Poclitaru. Un foarte prolific poet al ultimilor ani, el publicând nu mai puțin de 12 cărți începând din 2010. În același timp, cărțile publicate l-au consacrat și ca un foarte popular textier al genului folk, foarte mulți artiști ai genului compunând pe versurile sale. Acest fapt s-a materializat în albumul colectiv Folk din pana mea! (2011) și albumele de autor Vasile Mardare – Eu și prietenul meu (2013) și Adi Bezna – Să-mi lași pe ușa veche semn (2013). Din colaborarea acestor doi artisti care dureaza de mai mult timp, a luat nastere poiectul  "Intamplari din orasul cu Oameni" .Marius Matache a compus mai multe piese pe versurile lui Sorin Poclitaru, astfel le-a venit ideea unui spectacol comun. Iar cartea nou-lansată de acesta din urmă – Amalgam, precum și planurile unui album în colaborare în 2014 au făcut ca planurile să fie concretizate în spectacolul Alchimia toamnei, ce va avea loc pe 28 octombrie la București.

   Biletele se pot cumpara accesand Bilete ro.,sau de la casieria Teatrului Excelsior din str. Academiei nr. 28 Bucuresti.

 Articol scris pentru BlogalInitiative.

                      VA ASTEPTAM CU DRAG !


Vizualizări: 745 | Adăugat de: ioan25 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *: